Terminsavslutning!

Det börjar dra ihop sig för terminsavslutning och torsdagen den 8/6 kommer Träningscentret att hålla ett avslutningspass. Våra glädjespridare Sussie och Jossan styr i spakarna och kommer att leda er genom ett fartfyllt gympapass inspirerat av musik från 90-talet. Avslutningsvis bjuds det på lite smått och gott i träningslokalen. Alla instruktörer har inte möjlighet att närvara under kvällen, men vi vill alla passa på att önska er en riktigt skön sommar. Förhoppningsvis kommer värmen inom kort.

Tack för den gångna terminen!'
KRAM

 
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>