Höstpepp!

Idag är det fyra veckor kvar till vi kickar igång gruppträningsverksamheten igen! Vi instruktörer har laddat maximalt med sol, värme och god mat, vilket gör att vi är otroligt peppade att börja leda träningsklasserna igen. Hösten är möjligen den bästa årstiden att komma igång igen efter semester och lata dagar. Rutiner är bra och alla mår bra att av goda träningsvanor! Några justeringar kommer att ske inför hösten och vi uppdaterar hemsidan med höstschemat under slutet av veckan.

Håll utkik eller kontakta oss om du har några funderingar. Vi ser fram emot mycket träningsglädje i höst!

 
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>