Nytt för hösten

Inför hösten har det skett en hel del byten av dagar för oss instruktörer. Den största förändringen av dem alla är nog att Muskel byter dag från söndag till måndag. Helena, som har kört sina pumpklasser på söndagar i över ett decennium, bryter nu trenden och testar veckans första dag. Vi tror att det blir bättre på flera plan!

Veckan susar vidare med Jossans fartfyllda gympa på tisdagar och vidare kör Mia hårt med er på onsdagskvällarna genom sitt effektiva styrkepass följt av 30 minuter spinning. På torsdag finner ni Erik på ledarcykeln med sitt intervallpass på 30 minuter och veckan avrundas på bästa sätt med lätt jogg samt avkopplande yoga med Sussie på söndagkväll. 

Kika under fliken Schema för en bättre schemaöversikt och läs vidare under fliken Passförklaring om ni söker mer information om respektive pass.

Nu är det dags att lösa kort och redan ikväll kan du boka dina pass!

 
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>