Barndans för rörelseglada små!

Under vårterminen har vi nöjet att snurra igång en dansgrupp för barn födda mellan 2011-2013. Passet är lekfullt med lätt koreografi och målet är att avsluta terminen med en liten uppvisning. Gruppen rymmer totalt 15 barn och vi skakar loss tillsammans på bygdegården i Tavelsjö. Vi ses tio tisdagar i följd under veckorna 5-15 (uppehåll för sportlov) mellan kl. 18.00-18:45. Mer information om priser samt hur du går till väga för att anmäla ditt barn kommer inom kort.

Det här ser vi fram emot och vi hoppas även att era små ska tycka att det blir spännande!

/Mia Nilsson och Desiré Wikberg

 
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>