Våren 2019

Året lider mot sitt slut. Vi på TC har såklart planerat vårens schema och blickar fram mot 2019. Vi är glada att kunna presentera förstärkning genom Peter Boman och Desiré Wikberg! TC erbjuder nu större variation på vår gruppträning och hoppas därigenom locka fler nya deltagare. Nyheterna på schemat under våren 2019 är SHAKE med Desiré samt CIRKELFYS med Peter. Ni som hann testa på Peters pass under höstterminen vet att det är en grym träningsform!

Den 14/1 kickar vi igång och så här tänker vi oss våren 2019:

___________________________________________________

Måndag:
MUSKEL med Helena 19:45 - 20:45

Tisdag:
BARNDANS med Mia & Desiré 18:00 - 18:45
GYMPA med Josefin 19:30 - 20:30

Onsdag:
SPINN30 med Mia 19:00 - 19:30 (ojämna veckor)
STYRKA med Mia 19:30 - 20:15 (ojämna veckor)
SHAKE med Desiré 19:30 - 20:10 (jämna veckor)

Torsdag:
CIRKELFYS med Peter 20:00 - 20:45 

Söndag:   
YOGA med Susanne 19:00 - 20:00

Övrig information kring schemat är att Eric tar ett uppehåll med spinning.
___________________________________________________________________

Avslutningsvis vill vi informera om att bokningen för vår tredje nyhet BARNDANS öppnar inom kort! Nu på lördag den 22/12 kl. 12.00 kan man maila för att säkra en plats i gruppen. Det är principen om först till kvarn som gäller och inga mail innan nämnt datum och angiven tidpunkt beaktas. Vi önskar att ni skickar platsförfrågan till mia.evelina.nilsson@hotmail.com och anger barnets namn och personnummer samt förälders namn och telefonnummer. Denna omgång finns det 15 bokningsbara platser barn i gruppen. Kostnaden för varje barn är 550 kr och avser 10 tillfällen. Det sista tillfället avser en liten uppvisning för barnens närmaste. Se tidigare inlägg för mer information om barndansen. Ni är givetvis välkomna med era frågor och funderingar innan bokningen öppnar! 

Ha det gott så länge! 

 
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>