BARNDANS!

Till vår glädje är barndansgruppen till bredden fylld! Tyvärr kan vi inte ta emot fler barn denna omgång utan har påbörjat en kölista för de som önskar gå med ifall det sker något avhopp. Kostnaden för barndansen är fastställd till 550kr och betalas tillsammans med medlemskapet på TAIK:s egen portal för inbetalning av träningsavgifter. Medlemskap i föreningen krävs för att försäkringar ska gälla under aktivitet samt till och från träningslokalen. Inbetalning ska ske innan 27/1 för att säkra ert barns plats. Meddela via mail när ni betalat avgiften. 

Följ länken nedan så kommer ni direkt till betalningssidan:
http://77.53.109.43/taikportal/index.aspx

Barndansen drar igång tisdag den 29/1 kl. 18.00 på bygdegården i Tavelsjö. Vi fortsätter sedan varje tisdag fram till och med v. 15, men med uppehåll för sportlov v.10. Varje tillfälle är 45 minuter och vi önskar att ni kommer i god tid med era barn samt överlämnar dem till oss i stora salen. Vi ser gärna att barnen kommer i rörelsevänliga kläder och är barfota alternativt har mockasiner på fötterna. Eventuella prinsessklänningar/annan maskeradliknande utklädnad får stanna hemmavid. Det vore även bra ifall ni skickar med en fylld och namnmärkt vattenflaska!

Föräldrar får givetvis lämna lokalen under tiden för dansen, men bör vara nåbara via telefon. Finns önskemål om att stanna kvar under tiden hänvisar vi er att vänta i hallen. Vid det sista tillfället bjuds alla föräldrar och eventuella syskon in till en avslutning där barnen får visa hur roligt vi har haft under terminen!

Varmt välkomna med eventuella frågor till oss via mail eller sociala medier!
/Mia och Desiré

Ps. Meddela gärna eventuella allergier vid tillfällen för fruktstund.

 
Posted in Uncategorized.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>