Barndans för rörelseglada små!

Under vårterminen har vi nöjet att snurra igång en dansgrupp för barn födda mellan 2011-2013. Passet är lekfullt med lätt koreografi och målet är att avsluta terminen med en liten uppvisning. Gruppen rymmer totalt 15 barn och vi skakar loss tillsammans på bygdegården i Tavelsjö. Vi ses tio tisdagar i följd under veckorna 5-15 (uppehåll för sportlov) mellan kl. 18.00-18:45. Mer information om priser samt hur du går till väga för att anmäla ditt barn kommer inom kort.

Det här ser vi fram emot och vi hoppas även att era små ska tycka att det blir spännande!

/Mia Nilsson och Desiré Wikberg

 

Kommentera inlägg

Teknikpass

Nästkommande onsdag finns möjlighet att boka in sig på ett teknikpass för den som vill finslipa sin teknik eller för dig som är helt nybörjare och vill ha vägledning i Styrka/Muskel. Kom och utvecklas! 

 

Kommentera inlägg

Nytt för hösten

Inför hösten har det skett en hel del byten av dagar för oss instruktörer. Den största förändringen av dem alla är nog att Muskel byter dag från söndag till måndag. Helena, som har kört sina pumpklasser på söndagar i över ett decennium, bryter nu trenden och testar veckans första dag. Vi tror att det blir bättre på flera plan!

Veckan susar vidare med Jossans fartfyllda gympa på tisdagar och vidare kör Mia hårt med er på onsdagskvällarna genom sitt effektiva styrkepass följt av 30 minuter spinning. På torsdag finner ni Erik på ledarcykeln med sitt intervallpass på 30 minuter och veckan avrundas på bästa sätt med lätt jogg samt avkopplande yoga med Sussie på söndagkväll. 

Kika under fliken Schema för en bättre schemaöversikt och läs vidare under fliken Passförklaring om ni söker mer information om respektive pass.

Nu är det dags att lösa kort och redan ikväll kan du boka dina pass!

 

Kommentera inlägg

Gympa med Bamse och hans vänner!

I höst är det äntligen dags för en ny termin av Bamsegympa! Alla små energiknippen som är födda mellan 2013-2105 välkomnas till Tavelsjöskolans gymnastiksal för en skojig stund under nio lördagsförmiddagar i höst.

"Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa."

________________________________________________________________

Start: Lördagen den 22/9 och 9 tillfällen framåt
Tid: kl. 09:00-10.00
Uppehåll: Allhelgonahelgen (v. 44)
Kostnad: 450 kr/barn/termin + medlemsskap i TAIK
Anmälan: Anmälan öppnar 1/9 kl. 12.00 och inga mail innan dess kommer att beaktas. Det finns totalt 20 platser och principen om först till kvarn gäller. Vid anmälan förbinder man sig även att hjälpa till som hjälpledare vid ett tillfälle per anmält barn. Vid första samt sista tillfället är föräldrar välkomna att deltaga (dvs. vara ombytta) vid passen. Under de resterande sju tillfällena är det endast ledare/hjälpledare som deltar. Sista anmälningsdag 9/9! 

Denna höst leds Bamsegympan av Susanne Urbán och Mathias Mattsson. Anmälan med barnets namn och personnummer, förälders namn samt aktuellt telefonnummer görs till taiktraningscenter@gmail.com. Det är viktigt att även lösa medlemskap till föreningen TAIK för att våra försäkringar ska gälla om olyckan skulle vara framme. Mer information om medlemskap och inbetalning finner ni under fliken Medlemskap & Priser.

Sussie och Mathias ser fram emot en spännande och utvecklande termin tillsammans med alla Bamsevänner! 


Kommentera inlägg

Höstpepp!

Idag är det fyra veckor kvar till vi kickar igång gruppträningsverksamheten igen! Vi instruktörer har laddat maximalt med sol, värme och god mat, vilket gör att vi är otroligt peppade att börja leda träningsklasserna igen. Hösten är möjligen den bästa årstiden att komma igång igen efter semester och lata dagar. Rutiner är bra och alla mår bra att av goda träningsvanor! Några justeringar kommer att ske inför hösten och vi uppdaterar hemsidan med höstschemat under slutet av veckan.

Håll utkik eller kontakta oss om du har några funderingar. Vi ser fram emot mycket träningsglädje i höst!

 

Kommentera inlägg

Vårschema!

Nu har vi spikat vårterminens schema. Det liknar föregående upplägg med undantag för några få förändringar. Bokningsportalen fylls på  med pass under denna vecka och öppnar för bokning under näsa vecka. Nu är storhelgsfirandena över och vi återgår till sköna och välbehövliga träningsrutiner igen!

Välkommen att lösa träningskort hos oss!

 

Kommentera inlägg

Terminsavslutning!

Det börjar dra ihop sig för terminsavslutning och torsdagen den 8/6 kommer Träningscentret att hålla ett avslutningspass. Våra glädjespridare Sussie och Jossan styr i spakarna och kommer att leda er genom ett fartfyllt gympapass inspirerat av musik från 90-talet. Avslutningsvis bjuds det på lite smått och gott i träningslokalen. Alla instruktörer har inte möjlighet att närvara under kvällen, men vi vill alla passa på att önska er en riktigt skön sommar. Förhoppningsvis kommer värmen inom kort.

Tack för den gångna terminen!'
KRAM

 

Kommentera inlägg

Våren är här för att stanna

Maj månad är kommen och det innebär också sista träningsmånaden för denna termin. Vi instruktörer kommer att leda gruppträningsverksamheten månaden ut och hoppas att vi ses i träningssalen de sista självande passen innan sommaruppehållet. Varva ner denna måndag på bästa möjliga sätt genom att närvara på Sussies stärkande yogaklass. 

Vi önskar er en skön dag. Njut av vårvärmen och ta hand om dig! 

 

Kommentera inlägg