Senaste nytt i vårvintersolen!

Gruppträningen rullar på i takt med att solen börjar visa sig allt mer - härligt tycker vi! Vi har dessvärre haft lite otur med diverse sjukdomar och uthyrd träningslokal, vilket medfört några inställda pass de senaste veckorna. Vi försöker lösa det efter bästa förmåga. En väldigt glad nyhet är att Helena är tillbaka efter en tids frånvaro och nu kan ni äntligen boka ert efterlängtade Muskelpass med henne. Den 17/3 kör hon igång! 

Barndansgruppen håller dessutom ångan uppe på tisdagskvällarna några veckor till! 
De återstående veckorna ser ut som följer:
Ikväll tisdag den 12/3 - som vanligt!
v. 12 tisdag den 19/3 - som vanligt!
v. 13 onsdag den 27/3 - som vanligt! (Obs! Onsdag denna vecka)
v. 14 tisdag den 2/4 - som vanligt!
v. 15 torsdag 11/4 - AVSLUTNING! (Avslutningen flyttas från tisdagen p.g.a uthyrd bygdegård)

Under avslutningskvällen samlas barnen 17:30 och familjemedlemmar är välkomna från 18:00.
_______________________________________________________________________________

Ikväll har vi möte i instruktörsgruppen. Vi mottar mer än gärna utvecklingsförslag, synpunkter eller allmänna funderingar om verksamheten! Ring, sms:a, maila eller skicka ett meddelande på Facebook!

MÅ GOTT SÅ LÄNGE!

 

Kommentera inlägg

BARNDANS!

Till vår glädje är barndansgruppen till bredden fylld! Tyvärr kan vi inte ta emot fler barn denna omgång utan har påbörjat en kölista för de som önskar gå med ifall det sker något avhopp. Kostnaden för barndansen är fastställd till 550kr och betalas tillsammans med medlemskapet på TAIK:s egen portal för inbetalning av träningsavgifter. Medlemskap i föreningen krävs för att försäkringar ska gälla under aktivitet samt till och från träningslokalen. Inbetalning ska ske innan 27/1 för att säkra ert barns plats. Meddela via mail när ni betalat avgiften. 

Följ länken nedan så kommer ni direkt till betalningssidan:
http://77.53.109.43/taikportal/index.aspx

Barndansen drar igång tisdag den 29/1 kl. 18.00 på bygdegården i Tavelsjö. Vi fortsätter sedan varje tisdag fram till och med v. 15, men med uppehåll för sportlov v.10. Varje tillfälle är 45 minuter och vi önskar att ni kommer i god tid med era barn samt överlämnar dem till oss i stora salen. Vi ser gärna att barnen kommer i rörelsevänliga kläder och är barfota alternativt har mockasiner på fötterna. Eventuella prinsessklänningar/annan maskeradliknande utklädnad får stanna hemmavid. Det vore även bra ifall ni skickar med en fylld och namnmärkt vattenflaska!

Föräldrar får givetvis lämna lokalen under tiden för dansen, men bör vara nåbara via telefon. Finns önskemål om att stanna kvar under tiden hänvisar vi er att vänta i hallen. Vid det sista tillfället bjuds alla föräldrar och eventuella syskon in till en avslutning där barnen får visa hur roligt vi har haft under terminen!

Varmt välkomna med eventuella frågor till oss via mail eller sociala medier!
/Mia och Desiré

Ps. Meddela gärna eventuella allergier vid tillfällen för fruktstund.

 

Kommentera inlägg

Våren 2019

Året lider mot sitt slut. Vi på TC har såklart planerat vårens schema och blickar fram mot 2019. Vi är glada att kunna presentera förstärkning genom Peter Boman och Desiré Wikberg! TC erbjuder nu större variation på vår gruppträning och hoppas därigenom locka fler nya deltagare. Nyheterna på schemat under våren 2019 är SHAKE med Desiré samt CIRKELFYS med Peter. Ni som hann testa på Peters pass under höstterminen vet att det är en grym träningsform!

Den 14/1 kickar vi igång och så här tänker vi oss våren 2019:

___________________________________________________

Måndag:
MUSKEL med Helena 19:45 - 20:45

Tisdag:
BARNDANS med Mia & Desiré 18:00 - 18:45
GYMPA med Josefin 19:30 - 20:30

Onsdag:
SPINN30 med Mia 19:00 - 19:30 (ojämna veckor)
STYRKA med Mia 19:30 - 20:15 (ojämna veckor)
SHAKE med Desiré 19:30 - 20:10 (jämna veckor)

Torsdag:
CIRKELFYS med Peter 20:00 - 20:45 

Söndag:   
YOGA med Susanne 19:00 - 20:00

Övrig information kring schemat är att Eric tar ett uppehåll med spinning.
___________________________________________________________________

Avslutningsvis vill vi informera om att bokningen för vår tredje nyhet BARNDANS öppnar inom kort! Nu på lördag den 22/12 kl. 12.00 kan man maila för att säkra en plats i gruppen. Det är principen om först till kvarn som gäller och inga mail innan nämnt datum och angiven tidpunkt beaktas. Vi önskar att ni skickar platsförfrågan till mia.evelina.nilsson@hotmail.com och anger barnets namn och personnummer samt förälders namn och telefonnummer. Denna omgång finns det 15 bokningsbara platser barn i gruppen. Kostnaden för varje barn är 550 kr och avser 10 tillfällen. Det sista tillfället avser en liten uppvisning för barnens närmaste. Se tidigare inlägg för mer information om barndansen. Ni är givetvis välkomna med era frågor och funderingar innan bokningen öppnar! 

Ha det gott så länge! 

 

Kommentera inlägg

Barndans för rörelseglada små!

Under vårterminen har vi nöjet att snurra igång en dansgrupp för barn födda mellan 2011-2013. Passet är lekfullt med lätt koreografi och målet är att avsluta terminen med en liten uppvisning. Gruppen rymmer totalt 15 barn och vi skakar loss tillsammans på bygdegården i Tavelsjö. Vi ses tio tisdagar i följd under veckorna 5-15 (uppehåll för sportlov) mellan kl. 18.00-18:45. Mer information om priser samt hur du går till väga för att anmäla ditt barn kommer inom kort.

Det här ser vi fram emot och vi hoppas även att era små ska tycka att det blir spännande!

/Mia Nilsson och Desiré Wikberg

 

Kommentera inlägg

Teknikpass

Nästkommande onsdag finns möjlighet att boka in sig på ett teknikpass för den som vill finslipa sin teknik eller för dig som är helt nybörjare och vill ha vägledning i Styrka/Muskel. Kom och utvecklas! 

 

Kommentera inlägg

Nytt för hösten

Inför hösten har det skett en hel del byten av dagar för oss instruktörer. Den största förändringen av dem alla är nog att Muskel byter dag från söndag till måndag. Helena, som har kört sina pumpklasser på söndagar i över ett decennium, bryter nu trenden och testar veckans första dag. Vi tror att det blir bättre på flera plan!

Veckan susar vidare med Jossans fartfyllda gympa på tisdagar och vidare kör Mia hårt med er på onsdagskvällarna genom sitt effektiva styrkepass följt av 30 minuter spinning. På torsdag finner ni Erik på ledarcykeln med sitt intervallpass på 30 minuter och veckan avrundas på bästa sätt med lätt jogg samt avkopplande yoga med Sussie på söndagkväll. 

Kika under fliken Schema för en bättre schemaöversikt och läs vidare under fliken Passförklaring om ni söker mer information om respektive pass.

Nu är det dags att lösa kort och redan ikväll kan du boka dina pass!

 

Kommentera inlägg

Gympa med Bamse och hans vänner!

I höst är det äntligen dags för en ny termin av Bamsegympa! Alla små energiknippen som är födda mellan 2013-2105 välkomnas till Tavelsjöskolans gymnastiksal för en skojig stund under nio lördagsförmiddagar i höst.

"Bamsegympa är rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. I Bamsegympan får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp! Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta - det är Bamsegympa."

________________________________________________________________

Start: Lördagen den 22/9 och 9 tillfällen framåt
Tid: kl. 09:00-10.00
Uppehåll: Allhelgonahelgen (v. 44)
Kostnad: 450 kr/barn/termin + medlemsskap i TAIK
Anmälan: Anmälan öppnar 1/9 kl. 12.00 och inga mail innan dess kommer att beaktas. Det finns totalt 20 platser och principen om först till kvarn gäller. Vid anmälan förbinder man sig även att hjälpa till som hjälpledare vid ett tillfälle per anmält barn. Vid första samt sista tillfället är föräldrar välkomna att deltaga (dvs. vara ombytta) vid passen. Under de resterande sju tillfällena är det endast ledare/hjälpledare som deltar. Sista anmälningsdag 9/9! 

Denna höst leds Bamsegympan av Susanne Urbán och Mathias Mattsson. Anmälan med barnets namn och personnummer, förälders namn samt aktuellt telefonnummer görs till taiktraningscenter@gmail.com. Det är viktigt att även lösa medlemskap till föreningen TAIK för att våra försäkringar ska gälla om olyckan skulle vara framme. Mer information om medlemskap och inbetalning finner ni under fliken Medlemskap & Priser.

Sussie och Mathias ser fram emot en spännande och utvecklande termin tillsammans med alla Bamsevänner! 


Kommentera inlägg

Höstpepp!

Idag är det fyra veckor kvar till vi kickar igång gruppträningsverksamheten igen! Vi instruktörer har laddat maximalt med sol, värme och god mat, vilket gör att vi är otroligt peppade att börja leda träningsklasserna igen. Hösten är möjligen den bästa årstiden att komma igång igen efter semester och lata dagar. Rutiner är bra och alla mår bra att av goda träningsvanor! Några justeringar kommer att ske inför hösten och vi uppdaterar hemsidan med höstschemat under slutet av veckan.

Håll utkik eller kontakta oss om du har några funderingar. Vi ser fram emot mycket träningsglädje i höst!

 

Kommentera inlägg

Vårschema!

Nu har vi spikat vårterminens schema. Det liknar föregående upplägg med undantag för några få förändringar. Bokningsportalen fylls på  med pass under denna vecka och öppnar för bokning under näsa vecka. Nu är storhelgsfirandena över och vi återgår till sköna och välbehövliga träningsrutiner igen!

Välkommen att lösa träningskort hos oss!

 

Kommentera inlägg