Spinn

Svettiga intervallpass där vi cyklar oss igenom tuffa stigningar, raksträckor och utförsbackar. Här finner du en mycket effektiv och peppande konditionsträning till pulshöjande musik. Alla deltar utifrån egen förmåga. Plats för 16 personer inklusive ledare.

Gympa

Ett konditions- och styrkeinriktat träningspass med fart och fläkt. Ett riktigt energigivande pass som passar nybörjare likväl som träningstokiga. Plats för 20 personer inklusive ledare.

Shake

En egen version av Zumba med enkla danssteg till varierad musik. Här är det stora mått av dansglädje och energi som hägrar. Alla kan delta på denna energifyllda klass, kom och skaka loss! Plats för 18 personer inklusive ledare.

Muskel

Styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används till lockande koreograferad musik. Du som deltagare reglerar tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikt. Här tränar vi styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt. Detta pass är perfekt för alla som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Plats för 20 personer inklusive ledare.

Bamsegympa

Rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. Här får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp. Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta!

Yoga

Blir starkare och smidigare. Detta pass är för dig som vill öka din balans och rörlighet samt stärka hela kroppen. Det gör vi genom olika yogainspirerade rörelser tillsammans. Detta pass fungerar för nybörjaren likväl den som provat yoga tidigare. Plats för 22 personer inklusive ledare.

Styrka

Ett styrkeinriktat träningspass med fokus på att stärka överkropp och bålmuskulatur. Detta pass är ett utmärkt komplement till Spinn30, men kan naturligtvis genomföras fristående. Plats för 20 personer inklusive ledare.

Cirkelfys

En högintensiv gruppträningsform med fokus på styrka för hela kroppen. Vi arbetar i form av stationsövningar med olika redskap eller egen kroppsvikt. Passar alla, oavsett träningserfarenheter! Plats för 18 personer inklusive ledare.

Barndans

Ett lekfullt danspass med lätt koreografi för den yngre generationen som gillar att röra sig till olika typer av musik. Vi samarbetar och har roligt tillsammans! Guppen tillåter 15 deltagare.