Spinn

Svettiga intervallpass där vi cyklar oss igenom tuffa stigningar, raksträckor och utförsbackar. Här finner du en mycket effektiv och peppande konditionsträning till pulshöjande musik. Alla deltar utifrån egen förmåga. Plats för 17 personer inklusive ledare.

Gympa

Ett konditions- och styrkeinriktat träningspass med fart och fläkt. Ett riktigt energigivande pass som passar nybörjare likväl som träningstokiga. Plats för 20 personer inklusive ledare.

Jogg

Nu erbjuder vi ett joggingpass för dig som vill gå, lunka eller jogga. Målet med passet är att hitta glädjen i löpningen. Vi utgår från bygdegården och är minst två instruktörer. Passet anpassas efter era önskemål. OBS! Passet genomförs vår och höst.

Muskel

Styrkeinriktad träningsform där fria vikter och stång används till lockande koreograferad musik. Du som deltagare reglerar tyngden genom att avlägsna eller lägga till vikt. Här tränar vi styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt, utmanande och framförallt roligt sätt. Detta pass är perfekt för alla som vill träna igenom hela kroppen på en timme. Plats för 20 personer inklusive ledare.

Yoga

Blir starkare och smidigare. Detta pass är för dig som vill öka din balans och rörlighet samt stärka hela kroppen. Det gör vi genom olika yogainspirerade rörelser tillsammans. Detta pass fungerar för nybörjaren likväl den som provat yoga tidigare. Plats för 22 personer inklusive ledare.

Styrka

Ett styrkeinriktat träningspass med fokus på att stärka överkropp och bålmuskulatur. Detta pass är ett utmärkt komplement till Spinn30, men kan naturligtvis genomföras fristående. Plats för 20 personer inklusive ledare.

BootCamp

Ett härligt konditions- och styrkepass för hela kroppen. Passet genomförs i naturen och grunden är lättare löpning mellan olika styrkeövningar, vilka utgörs av militära basövningar. Vi tränar i alla väder så använd oömma kläder. Obegränsat antal platser.

Bamsegympa

Rolig och allsidig motorisk träning för de allra minsta. Här får barnen prova på olika sätt att röra sig och använda kropp och knopp. Att krypa, åla, rulla och kanske uppleva lyckan i att göra sin första kullerbytta!